YOUR DUTCH pARTNER fOR vEGETABLES IN EUROPE.

Borgimpex BV is een jong dynamisch in- en exportbedrijf met als specialisatie
wortelgroenten en groenten met een wortel.

“Onze roots komen uit de grond”

Kenmerken: zeer korte lijnen, snel schakelen, gespreide teelt, leverzekerheid en een gunstige prijs kwaliteitsverhouding.

Onze roots komen uit de grond

Wie zijn wij

Borgimpex BV is een jong bedrijf, gestart ten tijde van het begin van de Covid pandemie 2020.


Ondanks het prille bestaan, kunnen wij ons hier wel buigen over meer dan 20 jaar AGF ervaring, en mede door de reeds bestaande relaties om meer de oren en ogen te zijn in Noord Europa,  heeft ons doen besluiten om Borgimpex BV op te richten.

Missie

Maximaal haalbare voor teler en klant. Dit kan enkel door intensive samenwerking op elk vlak: kennis, kunde en vertrouwen, gekoppeld aan een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Wij staan dagelijks voor onze klanten klaar.

Klanten

Tot onze klantenkring scharen wij vooral: telers, groothandelaren, en de verwerkende industrie.

Wat doen wij

Het streven van Borgimpex BV is om voor zowel teler als klant het maximaal mogelijk eruit te halen,
naar ieders tevredenheid. Wij koppelen graag één of enkele telers aan onze klanten, hierdoor ontstaat een goede vertrouwensband en wordt er beter ingespeeld op elkaars behoeften.

Voor klanten gaan wij graag nog een stapje verder en staan daardoor bijna dagelijks zelf in het land of bij de gewassen om zo het gevoel maar ook de kwaliteit te waarborgen.

Het weer is een steeds grotere onzekere factor geworden de afgelopen jaren, daardoor kiezen wij bewust voor spreiding van teelt en samenwerking met diverse telers binnen Europa. Dit alles om leverzekerheid te kunnen waarborgen.


Kortom als u op zoek bent naar een betrouwbaar en kundige partner, om uw inkoopkanaal te vereenvoudigen, neem dan contact met ons op.


Uiteraard staan wij open voor telers en verpakkers om verdere intensievere of nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Scroll to Top